Üyelik Ve Gizlilik Sözleşmesi

  1. TARAFLAR

    İşbu Üyelik Sözleşmesi ("Sözleşme") www.victoriassecret.com.tr (“İnternet Sitesi”) internet sitesinin kullanım hakkı sahibi, Saray Mah. Siteyolu Sk. No:5/4 Anel Plaza Zemin Kat Ümraniye/İstanbul adresinde mukim Shaya Mağazacılık A.Ş. (Bundan böyle "Şirket" olarak anılacaktır) ile İnternet Sitesi’ne üye olan internet kullanıcısı ("ÜYE") arasında akdedilmiştir.

  2. SÖZLEŞMENİN KONUSU

    İşbu Sözleşme'nin konusu, ÜYE'nin, Şirket’in sahip olduğu İnternet Sitesi'nden yararlanma ve kullanım koşullarının belirlenmesidir.

  3. TARAFLARIN HAK VE YÜKÜMLÜLÜKLERİ

    1. ÜYE, İnternet Sitesi’ni kullanırken tüm yasal mevzuat hükümlerine uymayı ve söz konusu hükümleri ihlal etmemeyi; aksi halde oluşacak tüm hukuki ve cezai yükümlülüklerden tamamen ve münhasıran sorumlu olduğunu kabul ve taahhüt eder.

    2. ÜYE, İnternet Sitesi’nde başkalarının hizmetleri kullanmasını önleyici veya zorlaştırıcı faaliyet (spam, virus vb.) ve işlemlerde bulunamaz.

    3. ÜYE, İnternet Sitesi’ni hiçbir şekilde kamu düzenini bozucu, genel ahlaka aykırı, başkalarını rahatsız ve taciz edici şekilde, başkalarının fikri ve telif haklarına tecavüz edecek şekilde ve yasalara aykırı herhangi bir amaç için kullanamaz.

    4. İnternet Sitesi’nde ÜYE tarafından beyan edilen fikir ve düşünceler ile kullanılan ifadeler münhasıran ÜYE'nin kendi kişisel fikir ve yorumlarıdır ve bu fikir ve yorumların sonuçlarından yalnızca ÜYE sorumludur. Bu görüş ve düşüncelerin Şirket’le hiçbir ilgisi ve bağlantısı bulunmamaktadır. Şirket’in, ÜYE'nin beyan edeceği fikir ve görüşler nedeniyle üçüncü kişi veya kurumların uğrayabileceği zararlardan dolayı herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

    5. ÜYE, İnternet Sitesi’ne ÜYE olurken verdiği kişisel ve diğer sair bilgilerin gerçeğe uygun olduğunu ve Şirket’in bu bilgilerin gerçeğe aykırılığı nedeniyle uğrayacağı tüm zararları defaten ve nakden tazmin edeceğini beyan ve taahhüt eder.

    6. ÜYE'nin İnternet Sitesi’nden aldığı şifreyi kullanma hakkı münhasıran ÜYE'ye aittir. ÜYE bu şifreyi herhangi bir üçüncü şahsa veremez. Şifrenin kullanımına ilişkin tüm hukuki ve cezai sorumluluk ÜYE'ye aittir.

    7. Şirket, ÜYE verilerinin yetkisiz kişilerce ele geçirilmesinden ve ÜYE yazılım ve verilerine gelebilecek zararlardan dolayı sorumlu tutulmayacaktır. ÜYE, İnternet Sitesi’nin kullanılmasından dolayı uğrayabileceği herhangi bir zarar yüzünden Şirket’den tazminat talep etmemeyi peşinen kabul etmiştir.

    8. ÜYE, başka internet kullanıcılarının bilgilerine ve yazılımlarına izinsiz olarak ulaşmamayı veya bunları kullanmamayı kabul etmiştir. Aksi halde, bu nedenle doğacak hukuki ve cezai sorumluluk tamamen ÜYE'ye aittir.

    9. Şirket’in her zaman tek taraflı olarak herhangi bir sorumluluk üstlenmeksizin ÜYE'nin ÜYE'liğini askıya alma veya sonlandırma ve ÜYE'ye ait tüm veri, belge ve dosyaları silme hakkı mevcuttur.

    10. İnternet Sitesi tasarım ve yazılımı ile ürünlere ait metin ve görsel içeriklere ilişkin tüm fikri mülkiyet hakları Şirket’in mülkiyetinde olup, bunlar ÜYE tarafından Şirket’in yazılı izni olmaksızın kullanılamaz.

    11. Şirket tarafından İnternet Sitesi’nin iyileştirilmesine, geliştirilmesine yönelik olarak ve/veya yasal mevzuat çerçevesinde siteye erişmek için kullanılan Internet servis sağlayıcısının adı ve Internet Protokol (IP) adresi, Siteye erişilen tarih ve saat, sitede bulunulan sırada erişilen sayfalar ve siteye doğrudan bağlanılmasını sağlayan Web sitesinin Internet adresi gibi birtakım bilgiler toplanabilir, işlenebilir, hukuka uygun amaçlarla kullanılabilir.

    12. Şirket web sitesinin virüs ve benzeri amaçlı yazılımlardan arındırılmış olması için mevcut imkanlar dahilinde tedbir alınmıştır. Bunun yanında nihai güvenliğin sağlanması için kullanıcının, kendi virüs koruma sistemini tedarik etmesi ve gerekli korunmayı sağlaması gerekmektedir. Bu bağlamda ÜYE, İnternet Sitesi’ne girmesiyle, kendi yazılım ve işletim sistemlerinde oluşabilecek tüm hata ve bunların doğrudan ya da dolaylı sonuçlarından kendisinin sorumlu olduğunu kabul etmiş sayılır.

    13. Şirket, sitenin içeriğini, tasarımını ve yazılımını dilediği zaman değiştirme, kullanıcılara sağlanan herhangi bir hizmeti değiştirme, durdurma ya da sonlandırma ve dilediği zaman internet sitesinde kayıtlı olan kullanıcı bilgi ve verilerini silme hakkına haizdir.

    14. Şirket, işbu Sözleşme'nin koşullarını hiçbir şekil ve surette ön ihbara ve/veya ihtara gerek kalmaksızın her zaman güncelleyebilir, değiştirebilir veya yürürlükten kaldırabilir. Güncellenen, değiştirilen ya da yürürlükten kaldırılan her hüküm, yayın tarihinde tüm ÜYE’ler için hüküm ifade edecektir.

  4. GİZLİLİK  VE KİŞİSEL VERİLERE İLİŞKİN DÜZENLEMELER

    1. Şirket; www.victoriassecret.com.tr internet sitesi üzerinden alışveriş işlemlerinde Üyelik avantajlarından faydalandırmak; kampanyalarımız hakkında bilgilendirmek; Üye’ye özel avantajların sunulması amacıyla ÜYE tarafından işbu başvuru formunda elektronik ortamda sağlanan kişisel verilerin ve ÜYE tarafından İnternet Sitesi üzerinden yapılan Üye girişi ile yapılan alışverişlere ilişkin verilerin kaydedildiğini, saklandığını, depolandığını, gerekmesi halinde güncellendiğini, periyodik olarak kontrol edilebileceğini, sınıflandırılabileceğini, işlendikleri amaç için gerekli olan ya da mevzuatta öngörülen süre kadar muhafaza edilebileceğini, İnternet Sitesinde bir listesi bulunan hizmet sağlayıcı ve tedarikçilerle paylaşılabileceğini, kanuni ya da hizmete bağlı fiili gereklilikler halinde yurtdışına aktarabileceğini Üye’nin bilgisine sunar.

    2. Kişisel verilerinizin işlenmesi ile ilgili olarak veri sorumlusu sıfatıyla Şirket; ilgili kişilerin aşağıdaki taleplerine karşılık verecektir:
      1. Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
      2. Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
      3. Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
      4. Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
      5. Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
      6. Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde Kanun’a uygun olarak kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
      7. İşbu maddenin (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
      8. İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
      9. Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme

      Online sipariş sistemi aracılığıyla toplanan verilerinizin silinmesini ya da kişisel verilerinizin 3. Maddede sayılan kişilerle paylaşımına son verilmesini talep etmeniz halinde, size hizmet verme imkanımız kalmayacağından, kişisel verileriniz yasal süresi içerisinde şirketimiz ve iş ortakları tarafından silinecektir.

      Görüş ve sorularınızla ilgili bizimle iletişime geçebilirsiniz.
      Ünvanı : Shaya Mağazacılık A.Ş.
      Mersis No : 0396017987600099
      Adresi : Saray Mh. Site Yolu Sk. No:5 Anel Plaza Zemin Kat 34768 Ümraniye / İstanbul
      E-mail : [email protected]

  5. SÖZLEŞMENİN SÜRESİ VE FESHİ

    1. İşbu Sözleşme ÜYE’nin üyeliğini iptal etmesi veya Şirket tarafından üyeliğinin iptal edilmesine kadar yürürlükte kalacaktır.

    2. Taraflardan her biri işbu Sözleşme'yi karşı tarafa yapacağı tek taraflı bir bildirimle her zaman feshedebilir.

  6. İHTİLAFLARIN HALLİ

    İşbu Sözleşme ile bağlantılı veya işbu Sözleşme'den doğan tüm uyuşmazlıkların çözümünde İstanbul Çağlayan Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir.

  7. YÜRÜRLÜK

    ÜYE'nın üyelik kaydı ÜYE'nin işbu Sözleşme'de yer alan tüm maddeleri okuması ve kabul etmesiyle gerçekleşir. İşbu Sözleşme ÜYE'nin ÜYE olması anında akdedilmiş ve yürürlülüğe girmiştir.

Çerez Kullanımı

Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için sitemizde çerez uygulaması vardır, toplanan kişisel verileriniz KVKK & GİZLİLİK VE GÜVENLİK açıklamamızda belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.